Overslaan en naar de inhoud gaan

Koepel Natuursteen kondigt met trots "Belgian Day" aan tijdens Marmomac 2023 in Verona

design naturalstone

20 Juli 2023

Koepel Natuursteen, de vooraanstaande organisatie die zich inzet voor de bevordering van de natuursteenindustrie in België, verheugt zich erop om de "Belgian Day" aan te kondigen tijdens Marmomac 2023, de internationale natuursteenbeurs die plaatsvindt in Verona.

Marmomac 2023, dat plaatsvindt van 26 tot 29 september, brengt professionals, deskundigen en bedrijven uit de natuursteenindustrie van over de hele wereld samen. Het is een belangrijk evenement dat de nieuwste trends, innovaties en ontwikkelingen in de sector belicht.

"Belgian Day" is een bijzondere dag binnen Marmomac 2023, gewijd aan het vieren van de rijke tradities, vakmanschap en kwaliteit van de Belgische natuursteenindustrie. Het evenement zal een unieke gelegenheid bieden voor Belgische bedrijven en professionals om hun expertise en producten te presenteren aan een internationaal publiek.

Tijdens "Belgian Day" zullen er diverse activiteiten en presentaties plaatsvinden die de veelzijdigheid en schoonheid van Belgische natuursteen benadrukken. Bezoekers kunnen genieten van inspirerende tentoonstellingen, demonstraties van ambachtelijk vakmanschap en informatieve lezingen door vooraanstaande experts uit de sector. Daarnaast zullen er netwerkmogelijkheden zijn om de samenwerking en uitwisseling tussen professionals te bevorderen.

"We zijn verheugd om de Belgian Day te organiseren tijdens Marmomac 2023", zegt Patrick Noé - General Manager. "Dit evenement biedt een uitstekende gelegenheid voor Belgische bedrijven om hun natuursteenproducten en expertise te presenteren aan een internationaal publiek. We zijn ervan overtuigd dat dit een platform zal zijn waarop de kwaliteit en innovatie van de Belgische natuursteenindustrie in de schijnwerpers worden gezet."

"Belgian Day" tijdens Marmomac 2023 belooft een boeiende en informatieve ervaring te worden voor zowel professionals als liefhebbers van natuursteen. De Koepel Natuursteen nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan dit unieke evenement om de veelzijdigheid van Belgische natuursteen te ontdekken.

 

Voor meer informatie over Belgian Day en Marmomac 2023:  

Patrick Noé
Pers verantwoordelijke Embuild Plus
+32 475 777 920