Overslaan en naar de inhoud gaan

EMBUILD PLUS ACADEMY 2024

fondations

Het eerste semester van 2024 werd goed afgetrapt op vlak van opleidingen, en brengt ook enkele nieuwigheden. Voortaan wordt het FFP-traject (Formations Fondations Profondes), net zoals zijn Nederlandstalige tegenhanger ODF (Opleidingen Diepfunderingen), volledig in beheer van Embuild Plus Academy en ABEF georganiseerd. We danken FOREM voor de constructieve samenwerking in de voorgaande jaren, en blijven ons samen met het docententeam van de opleiding inzetten om de werknemers in de funderingswereld een kwalitatieve opleiding te bieden, gericht op de specifieke competenties binnen hun beroep.

 

Nieuw in het opleidingsaanbod zijn de opleidingen “Terrasdragers en zwembadafdichting” en “Beschermen van poreuze materialen”, voor tegelzetters, plaatsers natuursteen, tuin- en terrasaannemers en zwembad/zwemvijver-bouwers. Er zijn nog vrije plaatsen voor beide opleidingen, meer op https://www.embuildplus.be/nl/opleidingen

 

Intussen werken we verder aan de opleidingskalender voor het 2e semester en voor 2025. Hou zeker onze newsletter en Linkedin-pagina in de gaten!