Overslaan en naar de inhoud gaan

Exciting News from PLIXXENT HOLDING GMBH

plixxent 3

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat PLIXXENT Holding GmbH een prominente speler in de sprayschuimindustrie als Isotrie met succes heeft overgenomen. Deze overname zal ingaan vanaf 23 januari 2024.

Deze overname is een belangrijke mijlpaal voor PLIXXENT, omdat het onze aanwezigheid in heel Europa wil versterken, met name in België, Luxemburg en Frankrijk. Hiervoor kunnen we de expertise van Isotrie op de markt voor spray-schuim benutten.

Dr. Joerg Schottek, CEO van PLIXXENT, licht toe: "Met deze overname breidt PLIXXENT haar Europese aanwezigheid uit en positioneert zij zich als marktleider op de markt voor spray-schuim. De toegenomen aanwezigheid in België, Luxemburg en Frankrijk biedt ons nieuwe mogelijkheden om samen te werken met lokale partners en klanten. Dit bevordert sterkere relaties binnen deze regio's maar breidt ook ons distributienetwerk in heel Europa uit. Ik ben ook erg blij dat deze transactie de volledige steun heeft gekregen van al onze belanghebbenden. We zijn erg enthousiast over de overname en kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega's in België en Frankrijk."

Carlos Vandevelde, voormalig CEO van Isotrie, zei: "Sinds onze oprichting in 1983 is Isotrie toonaangevend geweest in de ontwikkeling, productie en distributie van PUR isolatieschuim en de praktische toepassing ervan. Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige grondstofcomponenten en geavanceerde spray-schuimsystemen is de hoeksteen van ons succes. Nu, met PLIXXENT als onze strategische partner, zijn we klaar voor nog grotere successen. Hun visie sluit naadloos aan op de onze en hun expertise zal ongetwijfeld onze capaciteiten in alle strategische pijlers verbeteren. Samen zullen we blijven voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Ik kijk ernaar uit om nieuwe mijlpalen te bereiken als onderdeel van de PLIXXENT-familie."

We kijken uit naar een succesvol verhaal met Isotrie als onderdeel van de PLIXXENT-familie!