Overslaan en naar de inhoud gaan

Vivaldis Construct - De specialist in de bouwsector

Vivaldis Construct

Ben je op zoek naar arbeiders in de bouw? Dan zit je bij Vivaldis Construct goed! Wij helpen jou en je bedrijf bij het vinden van de beste werkkrachten. De bouw kent voor Vivaldis Construct geen geheimen meer.

Jouw partner in de bouwsector

Vivaldis en de bouwsector, dat is – letterlijk en figuurlijk – een constructieve samenwerking die al meer dan 10 jaar staat als een huis. En dat is niet enkel te danken aan onze goede neus voor arbeiders met goesting. Door onze ervaring weten we vandaag precies welke skills bij een bepaalde job horen en zien dan ook meteen wie op welke werf past. Zo vinden we voor jouw bouwbedrijf de ideale vakmannen.

Safety first

Een werf telt heel wat uitdagingen, van kelder tot nok. Veiligheid en attesten zijn dan ook dé keywords in de bouwsector. En ook daar zien we op toe, van de vorming van kandidaten, tot het hernieuwen van VCA’s en zelfs opvolging op de werf.

Uitzendkrachten brengen een rugzak vol ervaring mee telkens ze aan een nieuwe uitdaging beginnen. Zij bieden het perfecte antwoord op je zoektocht naar specifieke medewerkers die tijdens een korte of langere periode meteen kunnen meedraaien in jouw bedrijf.

Zoek jij iemand? We helpen je graag verder. Vul het formulier (https://business.vivaldisinterim.be/nl/contact/) in en het kantoor uit je buurt neemt snel contact met je op!

Vivaldis